Om MUK

Moss Undervannsklubb har lange og gode tradisjoner som vi ønsker å ta godt vare på. Sikker, organisert dykking har stått i fokus helt siden klubben ble stiftet i 1969. Den senere tids økning i medlemsmassen vitner om at sportsdykking ikke lenger anses som en «sær» sport, men som en verdifull motvekt til en stadig mer hektisk hverdag. Nærmere gode naturopplevelser enn under vann kan man neppe komme!

Arrangementer
Moss Undervannsklubb arrangerer jevnlig klubbdykk. Mer informasjon om dette kan finnes på Facebook, i gruppen Dykking i Moss.

Moss Undervannsklubb holder hvert år strandryddedager, hvor dykkere henter opp søppel fra havet. Dette er et anktivitet som foregår i samarbeid med Norges Dykkeforbud, Moss kommune og andre lokale samarbeidspartnere.

I 2014 holdt Moss Undervannsklubb et vellykket NM i undervannsfoto.
I 2019 feiret Moss Undervannsklubb 50 år.

Klubbhuset
Klubbhuset ligger kun 10 meter fra strandkanten, på en av de beste strendene på Jeløy. Klubbhuset inneholder kompressorrom, kjøkken, fellesrom og toaletter.

Kompressoranlegget er tilgjengelig for våre medlemmer, og muliggjør fylling av både 200 og 300 bars flaskesett.

Klubbhuset drives i dag av Foreningen Stupet og de leier ut. Som medlem av MUK får vi gunstige leiepriser til arrangementer. Klubbhuset er et ypperlig sted å tilbringe varme sommerdager. Med en nydelig, vestvendt veranda kan man nyte solen helt til solnedgang. Bruker man verandaen skal mattrester og organisk avfall ikke under noen omstendighet ligge igjen.

Det er verdt å merke seg at selve huset som vi i dag benytter som klubbhus har en forholdsvis lang historie.

Legg igjen en kommentar