Oppstart av klubbdykk

Etter at NIF og NDF har åpnet for at klubber kan arrangere klubbdykk har styret i Moss Undervannsklubb vedtatt at vi skal starte med landdykk fra og med 2 påskedag. Regelverket skal følges og i tillegg anbefaler vi dykk til maks 20 meter. Dykkeleder vil følge opp at alle forholder seg til gitte instrukser. Dykkerhuset holder åpent i påsken (stengt 12 april) med restriksjon på antall personer inne i butikken. Klubbhuset på Tronvik er åpent for luftfylling. Alle skal følge instrukser som er hengt opp. Hånd rens og gummihansker skal brukes før man tar på noe som helst. Ellers er det de vanlige rutinene med logg og oljesjekk. Vær flinke til å følge anbefalinger og regelverk. Alle vet at sykehusene har dårlig kapasitet om dagen og vi skal unngå å spre smitte!

Dette innlegget ble publisert i Generell info. Bokmerk permalenken.