Bidra til MUks nye båt

Sparebankstiftelsen DnB har støttet båtkjøpet med 150.000,-

MUK har bestilt ny båt, og om alt slår til vil den komme til Moss i løpet av sommeren! Hvis du vil bidra til finansieringen, kan du gjøre det ved å gi penger eller kjøpe klippekort. Disse klippekortene vil gi billige turer, og det er ikke sikkert muligheten til å kjøpe dem vil fortsette etter at båten er på vannet. Så løp og kjøp!

Kontonummer for innbetaling: 6118.05.50088 (Moss Undervannsklubb 61180550088). Merk innbetalingen med «Båtgave – Navnet ditt«.

  • Gi en øremerket gave til klubben (øremerket den nye båten)
  • Delta på aktiviteter som skaffer penger til klubben (ryddedugnader, dokumentasjon av teiner o.l.)
  • Skaff sponsorer (Styret kan være behjelpelig med hvordan sponsorer kan bli profilert)
  • Har du tilgang på billig utstyr el.l. som kan være aktuelt i en ny båt, ta kontakt med båtkomiteen (baat@muk.no)

Båten som er bestilt er en Polarcirkel 785 Work, og den blir utsyrt med en komplett instrumentpakke fra Garmin (Tusen takk til Garmin). I hekken vil det stå en 300HK Yamahamotor, så det skal være gode muligheter for fine turer til fjerne strøk 🙂  Hvis du har lyst til å lese litt om kravene til båten vi ønsker å skaffe, kan du se på kravspesifikasjon for båt i MUK.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Dykking, Fridykking, Generell info, Kråka. Bokmerk permalenken.