Nissedykk i Mossehallen

Så er det snart tid for årets julebad. Små og store inviteres til MUK-julebad i Mossehallen SØNDAG 16. desember kl. 11-13.
Som vanlig kommer dykkenissen og hans assistent, men for at dykkenissen og hans DYKKtige hjelpere skal få litt kontroll på logistikken, har de fått hjelp av klubbens kasserer. Send derfor en epost til kasserer@muk.no med informasjon om hvor mange barn som kommer (= antall barn som vil ha noe fra dykkenissen). Alternativt SMS til 92422020. Denne tilbakemeldingen ønskes innen onsdag 12.12.2012 kl. 12 (enkelt å huske?).
Årets julebad er en sosial, trivelig og mangeårig tradisjon i MUK. Vi håper å se både unge og gamle medlemmer, med og uten yngre følge. Benytt sjansen til en skikkelig juledypp i behagelig temperatur!

Dette innlegget ble publisert i Fridykking, Sosialt og merket med . Bokmerk permalenken.