Dykketur til Hamburgsund

Det er  ledige plasser hos DYK-LEIF AB for dagstur med to dykk LØRDAG den 2. JUNI.

Pris er SEK 800,- pr. person (de aksepterer kortbetaling), som betales av den enkelte. Prisen inkluderer båttur til/mellom dykkesteder (to dykk), dykkebriefing, mat, snacks og luftfylling. Vi hadde en meget flott tur til DYK-LEIF i fjor – denne gangen satser vi på dagstur.

Vi må kjøre slik at vi er hos DYK-LEIF SENEST kl. 08:30 på morgenen. Kjøretid fra Moss – om man beregner seg GOD tid, til litt prøving og feiling for å finne veien – er 1:25. Tilbake på kaia i Hamburgsund, klar for hjemreise, en gang mellom kl. 16 og 17 på ettermiddagen.

OBS! Den enkelte sørger selv for påmelding til DYK-LEIF AB. Fortell dem at du kommer sammen med MUK. Trykk gjerne «JOIN» på facebook (https://www.facebook.com/events/369619579762476/) også om du har tenkt å bli med. Det oppfordres til samkjøring!

Kontaktinfo – Dyk-Leif:
http://www.dykleif.se/
info@dykleif.se
Tlf. fra Norge: 0046 525 33080

Her er det «førstemann til mølla» som gjelder! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Generell info. Bokmerk permalenken.