Tur med Sjøspeiderne

Sjøspeiderene i Son har leid Struten Fyr 11-13 mai, og inviterer med inntil deltagere med en leder fra MUK. Frist for påmelding er 4.mai, og det MÅ være med en voksen dykkeleder (forelder) på turen. Les mer ved å trykke på linken under.

Vi starter fredag 11. mai kl 16:00 fra Slevik havn og kommer tilbake ca samme tid søndag. Vi blir 12-13 sjøspeidere som er 11-15 år og tre ledere. Vi regner med at det er god plass til ca 20 barn på fyret så vi vil gjerne invitere med inntil fem fridykkere og en leder fra MUK. Det er OK med mindre enn 5 stk, men dere må fortsatt ha med dykkeleder. Det er 15 senger på fyret så noen barn må sove på luftmadrass, men det er mange rom med god plass. Jeg regner med at det blir noen samordnede aktiviteter der alle kan delta, men for dykketurene bør det være en egen dykkeleder for fridykkerne.  Det er en deltakeravgift for leie av fyret på kr 450 per hode som inkluderer middager. (Vi tar ikke betalt for ledere.) Om dette er aktuelt så tar vi et planleggingsmøte i nær framtid. Kanskje kan dette være første steg til litt mer samarbeid lokat om vannaktiviteter?

Påmelding skjer til muk@muk.no, med kopi til kurt@hjortdahl.com.

Link til invitasjonen: 20120424_Tur_til_Struten_Fyr

Dette innlegget ble publisert i Fridykking og merket med , . Bokmerk permalenken.